About our products

WŁODZIMIERZ
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

farba naprawdę działa

3 days ago
Dorota
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
4/5

póki co mało czasu na najwyższą ocenę skuteczności

1 week ago
Jan Piech
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5
4 weeks ago
Dawid S.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Masa termoizolacyjna pomogła ocieplić mieszkanie w kamienicy na niskim parterze, od razu czuć różnicę w temperaturze pomieszczenia. Ściany są wyraźnie cieplejsze, niweluje nierówności i ubytki, dość łatwa w nakładaniu. Jak najbardziej polecam

1 month ago
Jan Jasek
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Super

2 months ago
Image #1 from Anonim
camera1
Anonim
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Niezbyt profesjonalnie pomalowałem pędzlem, ale znacząca różnica temperatur, 15-20 st.C. Polecam.

2 months ago
Marek Bardzik
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Świetny produkt sprawdzony we wnetrzach,na wiosnę sprawdzę na zewnątrz.

2 months ago
Michał T.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Efekty widoczne od razu, pomalowane sufity i ściany zewnętrzne wewnątrz budynku. Pomimo wyłączonego ogrzewania ciepło wewnątrz długo się utrzymuje, różnica temperatur w takiej sytuacji przed a po dociepleniem to minimum 5 st. C.

2 months ago
Jan Kleszczyński
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
4/5

farba godna poleceniu. w piwnicy miałem mostek termiczny ,po pomalowaniu sciana sucha i ciepła,
jeśli chodzi o izolacje termiczna to jest efekt około 1 stopnia na plus może dwa . raczej polecam

2 months ago
Grzegorz C.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
4/5

według instrukcji jedno położenie wałkiem to 0,3 mm, czyli aby otrzymać powłokę 3mm to muszę około 10 warstw położyć :O . Należy porządnie wymieszać przed malowaniem aby ładny baranek powstał. Ściana w dotyku rzeczywiście cieplejsza, ale miernikiem laserowym (który kupiłem tylko po to aby sprawdzić działanie farby) pokazuje 20 stopni na ścianie pomalowanej a 21 na niepomalowanej, więc może coś z miernikiem nie tak.

3 months ago
Michał M.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Zgodnie z opisem

3 months ago
Image #1 from Michał M.Image #2 from Michał M.
camera2
Michał M.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Farba na powierzchni pozostawia fakturę baranka tak jak informuje producent. Pewnie trudno będzie stwierdzić czy spełnia swoją termoizolacyjną funkcję, ponieważ w trakcie wykańczania nowego domu od razu zdecydowałem się na malowanie całego poddasza AT Termo i nie będę miał porównania. Fakt, że po malowaniu ściana jest znacznie cieplejsza. Instrukcja producenta odnośnie malowania jest pomocna, ale jeśli ktoś pierwszy raz maluje ściany tego typu farbą to musi sam wypracować sobie odpowiednią technikę.

3 months ago
Jarosław
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Jak podano 10m2 . Malowane wałkiem. Cztery warstwy. Ściana cieplejsza w dotyku. Zobaczymy jak przyjdą mrozy. Na razie O'K.

4 months ago
Mariusz
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Ok

4 months ago
Mariusz
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Ok

4 months ago
Andrzej K.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Ciekawa farba- z całą pewnością działa . Wymalowana powierzchnia ściany wyraźnie cieplejsza w dotyku od tej obok nie zamalowanej. Wydaje się skuteczniejsza od konkurencyjnej natomiast znacznie trudniejsza w nakładaniu - tworzy warstwę "rustykalną?" nie zależnie od rodzaju wałka. Przy malowaniu pędzlem zostawia smugi ale też tak jakby się sedymentowała bo pędzel "puchnie" i zaczyna z niego wyciekać jakby woda..... szczególnie przy malowaniu w pozycji pułapowej . Zaznaczam ,że farba nie była rozcięczona wodą tylko w formie jaką dostarczono po uprzednim wymieszaniu.

4 months ago
Adam L.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Działa zgodnie z opisem producenta

4 months ago
Krzysztof S.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
4/5

Za wcześnie na ocenę, wpierw muszę pomalować i wtedy będzie czas na porównania i chwalenie się ze to była dobra inwestycja.

4 months ago
Maciej Wołosz
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Jeśli chodzi o samą farbę i jej właściwości termoizolacyjne oraz przeciwdziałania pleśniom to zbyt wcześnie abym cokolwiek mógł powiedzieć. Na pewno ściana w dotyku wydaje się trochę cieplejsza to fakt. Jedna uwaga, absolutnie nie polecam aplikacji wałkiem (o pędzlu to nawet nie wspomnę). Pomimo zastosowania wałka z krótkim włosem , wygląda to tragicznie. Struktura wychodzi nierównomierna , a jak się dłużej próbuje rozwałkować to farba potrafi się tak jakby rozwarstwić i wychodzą jeszcze większe "gluty" na ścianie. Całe szczęście jest możliwość aby zrobić to ładnie i dobrze:) Moja rada dla innych osób jest taka . Pierwszą warstwę (podkładową) można zrobić wałkiem i nie przejmować się paskudnym "barankiem" , natomiast drugą warstwę również nałożyć wałkiem ( na grubo) nie żałować i zaciągnąć to wszystko "piórem" do robienia gładzi. Byłem bardzo zdziwiony bo ta farba idealnie się układa na ścianie . Mając jakieś tam doświadczenie rzekłbym że nawet lepiej się rozprowadza niż gładź finiszowa z wiaderka. Finalnie wyszło bardzo ładnie i ściana jest idealnie gładka. Reasumując ,samym wałkiem zdecydowanie odradzam. Wałek+ pióro do gładzi polecam.

4 months ago
Krzysztof
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
4/5

Szału nie ma. Fajny baranek po pomalowaniu. Ale czy będzie cieplej to się okaże jak będą mrozy . Fakt jest taki że ściana w dotyku jest ciepła.

4 months ago
Sławomir
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Farba daje efekt ciepłej ściany, w pokoju cieplej.

4 months ago
Damian
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Ściana od razu cieplejsza

4 months ago
Aleksandra C.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Ok

4 months ago
Aleksandra C.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Nikt mi nie wierzył że ta farbą zadziała i rzeczywiście będzie w domu cieplej. Dobrze że się uparłam i kupiłam ten produkt. W domu jest teraz cieplej, grzejniki zakręciłam do połowy i czuje zdecydowanie większy komfort w mieszkaniu. Polecam. To jest genialny produkt.

4 months ago
ANDRZEJ
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Powłoka termoizolacyjna spełnia swoje właściwości. Ściana jest ciepła miła w dotyku, polecam chociaż cena jest wysoka i nie każdego będzie stać.

4 months ago
Opinia na Allegro od s...7
Reviewer
5/5

Nie wierzyłem a jednak działa rewelacyjnie.

4 months ago
Marcin Goworek
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Ok

4 months ago
Marek B.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Po raz kolejny kupuję wasze produkty termoizolacyjne ,widzę i odczuwam efekt ich działania.

4 months ago
Małgorzata C.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
4/5

właściwości termoizolacyjne bardzo dobre, natomiast krycie koloru bardzo słabe. Po 4 krotnym malowaniu wewnątrz nadal były różne odcienie na ścianie.

4 months ago
Opinia na Allegro od M...S
Reviewer
5/5

Kupiłem na próbę GoTherm, po pomalowaniu powierzchni czuć od razu różnicę. Dobrze farbę zastosować tam, gdzie jest najzimniej - wokół okna. Ja kupiłem AT Termo od tego producenta - pomalowałem bramę garazową. Taniej wydać 300zł na farbę niż wrzucać płytę PIR, kleić to, babrać się i jeszcze obciążać mechanizm. 5 Litrów z 10ciu co kupiłem zostanie na naraożniki w domu od środka - mam nawet 17 stopni wobec 20 w innych miejsach domu.

4 months ago
Grzegorz
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Farba działa i skutecznie wyeliminowała mostki termiczne w narożnikach budynku.

5 months ago
Paweł W.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Zatosowałem AT Termo do izolacji bramy garażowej od wewnątrz. Nie chciałem obciążać mechanizmu dodatkowymi kg od płyty PIR, i mogłoby wejść tylko 3cm.

Struktura mi odpowiada po malowaniu wałkiem (baranek) - cały czas mówimy o bramie garażowej, która jest widoczna tylko dla mnie.
W garażu jest cieplej, brama miała wysoki wskaźnik U przenikania ciepła, więc największa oszczędność na tym, niżbym przemalował ścianę, gdzie już mam 12 cm styropianu od zewnatrz.
10L to za dużo wręcz, więc przemalowałem szpalery wokół okien - czuć dotykiem sporą różnicę. Resztę farby tak zamierzam wykorzystać.

5 months ago
BOGDAN
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Farba dobra

5 months ago
Image #1 from ARKADIUSZ OSIEWALSKIImage #2 from ARKADIUSZ OSIEWALSKI
camera2
ARKADIUSZ OSIEWALSKI
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Rzeczywiście farba daje efekt ciepłej ściany, jest nawet w dotyku uczucie ciepła, również ściana była sprawdzana termometrem laserowym przed i po malowaniu.

5 months ago
Piotr B.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Nałożyłem powłokę termoizolacyjną natryskowo na sufit w domu jednorodzinnym (nie miałem możliwości innego sposobu docieplenia) wyszła bardzo ładna struktura. Od sufitu nie ciągnie chłodem, czekam na niższe rachunki

5 months ago
Sebastian Miłkowski
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Polecam

5 months ago
Opinia na Allegro od B...e
Reviewer
5/5

... fenomen ... warto sprawdzić aby się przekonać co znaczy to słowo 🙂 ... łatwość aplikacji, i natychmiastowy efekt ... zdecydowanie POLECAM

6 months ago
Opinia na Allegro od B...e
Reviewer
5/5

... niesamowita farba , po aplikacji w miejscach wilgotnych czyli wnęki okienne w starym budownictwie , całkowicie zniknęły zjawiska pocenia ścian , dzięki tej farbie moja walka z grzybem w koncikach wnęk okiennych przez lata nagle stała się sukcesem. jednocześnie z niedowierzaniem kładę rękę na ciepłej ścianie która latami biła chłodem ... Zdecydowanie POLECAM genialny produkt !!!.... a niedowiarkom proponuję proste '' Sprawdź ... a nie uwierzysz '' 🙂 Dziękuję za tak znakomity Polski produkt FCOM

6 months ago
Opinia na Allegro od n...5
Reviewer
5/5

Bardzo dobry produkt, po pomalowaniu ścian w pokoju odbija ciepło które zostaje wewnątrz i szybciej się nagrzewa pokój, poza tym ściany w piwnicy po pomalowaniu nie mają kondensacji pary wodnej, są suche, polecam

6 months ago
Anonim
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Malowanie ściany proste, na ocenę końcową muszę poczekać czy po roku , dwóch nic złego się nie dzieje.

6 months ago
Lukasz
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Odczuwalna różnica po pomalowaniu (zdecydowani cieplejsza scians).

6 months ago
Roman Zajdel
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
4/5

Ocena przyjdzie z czasem jak sprawdzi się działanie towaru – obecnie to tylko eksperymenty!

6 months ago
Opinia na Allegro od s...2
Reviewer
5/5

Porównałem na dwóch stronach okna i faktycznie część pomalowana Gotherm daje przy dotyku wyraźne poczucie ciepła, , farba - konsystencja śmietany !, słabo kryje jako farba - musiałem stosować podkład z farby białej, wydajność zgodnie z instrukcją, jeżeli ktoś chce mieć ścianę lustro to farba nie nadaje się - daje strukturę bardzo delikatnego baranka, ogólnie ok

6 months ago
Kazimierz W.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Farba wymaga odpowiedniego wałka. Wałek 8 mm powodował powstanie baranka. Inaczej niż farba emulsyjna. Następnym razem użyję walka welurowego. Ściana w dotyku jest jakby cieplejsza niż ta pomalowana tylko farbą emulsyjną.

6 months ago
Opinia na Allegro od w...d
Reviewer
5/5

Świetny produkt. Drogi, ale coś za coś. Polecam tym, którzy chcą docieplić swój dom. Prosta aplikacja - za pomocą wałka malarskiego.

6 months ago
Grzegorz S.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Polecam, jakościowo 💪👍

6 months ago
Beata
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Spełnia moje oczekiwania i potrzeby w zakresie ochrony pod kątem użycia

6 months ago
Image #1 from Opinia na Allegro od p...3Image #2 from Opinia na Allegro od p...3Image #3 from Opinia na Allegro od p...3
camera3
Opinia na Allegro od p...3
Reviewer
5/5

Zasłużone 5 gwiazdek. Farba działa, nie śmierdzi. Moja łazienka do tej pory była jednym z najchłodniejszych pomieszczeń w domu - po zastosowaniu termowizji pokazało mostki termiczne w miejscach gdzie się nie spodziewałem. Aby ją doszczelnić należało by rozwalać płyty kartonowo-gipsowe i bawić się w uszczelnianie, roboty masa i koszta spore. Pomalowałem ścianę w łazience 1 warstwą farby i po kilku godzinach pokazało mi różnicę między 1,5 a 2 stopnie C w miejscu gdzie było malowane. Po wyschnięciu faktycznie ściana która była malowana była odczuwalnie cieplejsza a ściana obok chłodniejsza. Po ponownym badaniu termowizją widać różnicę w łazience wokół okna - różnica spora. Do komentarza dołączam zdjęcia z termowizji dla potwierdzenia. W zestawie był dołączony wałek - bez problemu malowałem gęstą farbę. Ciekaw jestem jaki będzie efekt po drugim malowaniu, 1 wartswa była cienka a róznica jak dla mnie spora, na drugiej warstwie nie żałowałem już. Majster za samo robociznę wziąłby minimum 5 razy tyle. Polecam !!!!!!!!!!

6 months ago
Marek C.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

super produkt.

6 months ago
daniel b.
Opinia potwierdzona zakupemOpinia potwierdzona zakupem
5/5

Naprawdę izoluje,2 warstwy pędzlem a już czuć różnicę😁

7 months ago

About our store

No reviews to show